Velkommen til Demovare

Demovare er Danmarks største online butik for returvarer. Vi samler alle de kendte mærker indenfor elektronik og sælger dem til uhørt lave priser - blot fordi æsken har været åben.
Læs mere om Demovare nedenfor

Lenovo Yoga series

Plomberingen er brudt
Men prisen er i bund

En stor mængde varer strander hos butikkerne fordi æsken har været åben. Det kan skyldes et fejlkøb, forkert farve/model eller andre årsager - i alle tilfælde ønsker butikkerne ikke at sælge dem. Derfor opkøbes de af Demovare som tester og gennemgår produkterne til vi er sikre på de er 100% funktionsdygtige og intet mangler.

Over 85% af varerne er fuldstændig som nye og alle varer leveres naturligvis med 24 måneders reklamationsret.

Nulstillet
Kontrolleret
Klar til brug

Når vi modtager varerne går de alle igennem en skarp kvalitetskontrol hvor vi sørger for at tjekke standen af produktet, samt at det er 100% funktionsdygtigt.

Vi skifter aldrig dele eller skiller produkterne ad. Hvis produktet ikke virker når vi modtager dem, så bliver de skrottet ved producenten.

iPhone resetting

Vi er her for dig
også når det driller

Demovare har Danmarks (måske) bedste kundeservice. Så opstår der problemer indenfor de første 24 måneder står vi klar til at hjælpe.

Vi samarbejde blandt andet med Apple, Samsung, Lenovo, ASUS og mange flere. Så er du uheldig og dit produkt skal til reperation, så kommer det på et autoriseret værksted.

Ring 93 70 33 05 eller send en mail på hej@demovare.dk så løser vi problemet

Demovare office

Bliv en del af
Demovare.dk

Vi er altid på udkig efter nye talentfulde kolleger, så du er velkommen til at sende os et par linjer om, hvorfor vi bør kigge nærmere på dig.

Send din ansøgning her