Benyttelses af fortrydelsesret

Når du handler hos Demovare har du altid 14 dages fortrydelsesret. Lever standen på produktet ikke op til dine forventninger kan du helt gratis returnere produktet. Husk at læse nedestående grundigt inden du sender dit produkt retur

Som forbruger har du ifølge forbrugeraftaleloven 14-dagesfortrydelsesret. Fortrydelsesretten giver ikke ubetinget ret til at få det fulde beløb retur. Varen må åbnes og ses an, men må ikke tages i brug, hvis det fulde beløb skal returneres. Vurderes det af Demovare, at varen har været taget i brug eller har tegn på slitage, pålægges der et gebyr på 500,- ekslusiv moms for istandsættelse af varen. Gebyret vil blive fratrukket den oprindelige købssum.

Benyttelse af fortrydelsesretten

Hvis der ønskes at gøres brug af fortrydelsesretten skal der gives besked herom, senest 14 dage fra den dag du modtog varen. Beskeden skal gives via. nedenstående kontakt formular. Når vi har bekræftet modtagelse af din mail er det op til dig om vi skal oprette returlabel eller om du selv vil håndtere returforsendelsen. Hvis Demovare skal oprette returlabel for dig, vil prisen på returlabel blive fratrukket summen som bliver returneret til din konto. Prisen på returlabel afhængig af størrelsen på din vare. Pengene vil blive returneret via. bankoverførsel og aldrig kontant. Når du benytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten for at sende varen retur til os. Hvis vi opretter et label til dig vil disse omkostninger blive fratrukket fra det beløb som tilbage betales til din konto.

Produktet skal være returneret til Demovare.dk senest 14 dage efter vi har modtaget din besked om at du har fortrudt dit køb. Har vi ikke modtaget din vare frafalder fortrydelseretten.

BEMÆRK at varer der sendes uden porto eller pr. efterkrav nægtes modtaget af HaveFun IVS.

Benyttelse af vare

Er der sket en forringelse af varens værdi, som følge af, at varen har været taget i brug forbeholder Demovare sig retten til at afvise returneringen eller opkræve et gebyr på 500,- ekslusiv moms i og med, at varen ikke længere kan sælges til den oprindelige salgspris. Brug af varer, som betragtes som forringelse af værdien, indbefatter opstart og benyttelse af computere, opstart og brug af konsoller, opstart af mobiltelefoner og opstart af tablets.

Forbrugerens forpligtelser ved fortrydelsesret

Alle produkter der returneres skal være forsvarligt pakket ind, når de sendes retur. Da du som forbruger er ansvarlig for varens forringelse og bortfald inden levering. Mangelfuld indpakning kan resulterer i, at rettighederne bortfalder.

Krav til brug af gratis returlabel

For at kunne gøre brug af vores gratis returlabel kræver det at du benytter nedestående kontaktformular og tydeligt beskriver hvorfor produktets stand ikke lever op til dine forventning. Efter du har kontaktet os, vil du indenfor 48 timer modtage dit returlabel på din email.

Du kan læse mere om vores handelsbetingelser her

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Ordre nummer (skal udfyldes)

Evt. bemærkninger

Vi beder dig venligst bekræfte at du ikke er en computer