Forstå varens stand

Når du handler hos Demovare.dk vil du finde ud af at vores varer er delt ind i forskellige klasser. På denne side kan du læse mere om hvordan du læser varens stand. Lever varen ikke op til dine forventninger så kan du altid benytte dig af vores 14 dages fortrydelsesret

Hvis varen er markeret med Ny er varen er helt ny og kommer i ubrudt emballage. Der vil ofte være tale om restvarer eller udgået modeller fra tidligere år, men det kan også være restvarer fra butikker som er gået konkurs.

Hvis varen er markeret med reThink betyder det at produktet kommer fra et restparti. Restpartiet kan være fra store producenter som Lenovo. Alle reThink produkter leveres i plomberet og originale æsker fra producenten af produktet. Produkterne er som nye og har aldrig været taget i brug.

Hvis varen markeret med Guld kommer varen i perfekt stand, og kun plomberingen er brudt. Varen fremstår helt ny og har ikke være taget i brug. Varen kommer altid i original indpakning.

Når varen er markeret med sølv betyder det at varen har været pakket op af æsken. Enheden kan have været tændt i ganske få timer, men er derefter blevet pakket sammen og returneret. Produktet vil fremstå i pæn stand uden synlige brugsspor. Der kan mangle kasse eller lignende til denne type enhed. Hvis produktet mangler noget vil det fremgå under Bemærkninger på produktet.

Hvis varen er markeret med symbolet Bronze så er varen i god stand, men der kan forekomme få brugsspor. Dog vil disse brugsspor ikke være til gene. Der kan desuden mangle enkelte dele, hvilket vil fremgå tydligt under bemærkninger på varen. Varen er fuld funktionsdygtig.

Varer i denne kategori har tydelige brugsspor og vil oftest være varer som har været brugt som udstillingsmodeller, eller er taget retur som følge af reparation. Varen er som altid fuld funktionsdygtig. Vær opmærksom på at der kan forekomme enkelte mangler som dele eller original indpakning. Dette vil dog være oplyst under Bemærkninger på produktet.