De bedste priser på
Open-box produkter

Velkommen til Danmarks største outlet for elektronik, hvor du kan spare tusindvis af kroner på det nyeste elektronik

Demovare tilbyder Danmarks største udvalg af Open-box produkter, men hvad betyder dette? Open-box produkter er varer hvor æsken har været åbnet, men produktet i æsken aldrig har været i brug. Dette kan skyldes at en tidligere kunde har fået den forkert vejledning, en forkert vare er blevet udleveret eller at emballagen er gået i stykker imens den har stået på lageret.

Når varen ender som et Open-box produkt bliver det gennemgået af kyndige IT ansatte. Her bruger de en specielt udviklet software til at teste produkterne med, inden det sættes til salg på Demovare.dk. På den måde kan vi sikre høj kvalitet og at alle produkter er 100% funktionsdygtige inden de bliver sat til salg. Det gør også at vi kan tilbyde 24 måneders reklamationsret på alle vores produkter.

Demovare har samlet alle de bedste Open-box produkter på tværs af butikker fra hele landet. Derfor skal du kun lede et sted for at finde de bedste priser på de produkter som du står og mangler. Varen bliver sendt direkte hjem til dig og hvis der en dag skulle opstå problemer med dit produkt, så står vi klar til at hjælpe.