Reklamationsret og Kvalitetskontrol

Hos Demovare kommer alle produkter med 24 måneders reklamationsret. Du har præcis de samme fordele, som hvis varen var helt ny.

Kvalitetskontrol

Hver dag kommer der nye varer til vores webshop, men før de bliver sat til salg, gennemgår alle varer et kvalitetskontrol hos vores servicecenter. Vores teknikere sikre, at varen er 100% funktionsdygtig og, at produktet er nulstillet og klar til brug. Så når du modtager din bestilling, er det ligesom, at produktet var helt nyt. Hvis servicecenteret opdager, at der mangler en del til produktet, sørger de for, at den manglende del bliver erstattet så alle vores produkter er komplette og du ikke skal bruge tid på at lede efter manglende dele.

Reklamationsret

Hos Demovare kommer alle produkter med 24 måneders reklamationsret. Du har præcis alle de samme fordele, som hvis varen var helt ny. Så skulle der ske noget med dit produkt, som er dækket af reklamationsretten, så kan du selv vælge, om du vil kontakte producenten direkte, eller om vi skal håndtere sagen for dig. Uanset hvad du vælger, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Skulle din bestilling ikke leve op til din forventning, så har du 14 dages returret fra dagen du købte din vare. For at returnere dit produkt skal du blot klikke her. Så kontakter vi dig og hjælper med en returnering.