Kakerlakker invaderer PlayStation 4

2017-04-21

Hvis du tør, så prøv forsigtigt at ryste din Playstation 4. Det kan være du finder ud af at din konsol bliver brugt til andet end bare spil. Det viser sig at kakerlakker er lige så tosset med din PlayStation 4 som du er.
Ifølge Sony serviceværksteder er kakerlakker en af de største grunde til at en PS4 sendes til reparation. Den brede ventilationsindgang er den perfekte måde for kakerlakker og andre insekter at komme ind i din PlayStation. Insekter er glade for varme områder og inde i PS4 skulle det være helt perfekt.
Problemet er blevet så stort nu at forskellige serviceværksteder i USA har indført et kakerlak-gebyr for at fjerne kakerlakkerne fra din PS4 på hele 25$ (173 DKK).
Selv om problemet er noget man har set før også ved Xbox, så skulle PS4 være ekstra populær ved insekterne fordi den bliver varmer end Xbox og på grund af den nemme ind og udgang, som gør det perfekt for dem at formere sig.
Grunden til at din PS4 går i stykker når der lever insekter i den er fordi at insekterne bevæger sig rundt mellem komponenter som er loddet og dette kan forudsagde en kortslutning af maskinen.
Skulle du være uheldig at der lever kakerlakker eller andre insekter i din PS4 så skynd dig at sende den ind til Sony. De både fjerner og steriliser alle komponenter i din PlayStation. I mens du venter på at din PlayStation kommer tilbage anbefaler vi at du tjekker resten af huset igennem, da din PlayStation nok kun er starten på et langt større problem.

Skrevet af
Rasmus Melbye

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kommentar til dette indlæg