Gratis levering på alle ordre og sikker betaling

Her hos Demovare bryder vi os ikke om skjulte omkostninger. Derfor er der altid gratis forsendelse på alle vores produkter. Alle forsendelser bliver sendt med Post Danmark. Din pakke bliver leveret til den nærmeste pakkeshop, så kan du hente den samme dag som den kommer frem. Du kan afhente pakken, når det passer dig, dog inden for Post butikkens åbningstider. Når du henter pakken, skal du medbringe pakkenummer samt legitimation i form af et officielt dokument, f.eks. et kørekort eller det gule sundhedskort. Ønsker du at få pakken leveret helt til din hoveddør er dette også muligt. Du vælger det bare når du går til kassen.

Når du handler hos Demovare, sørger vi for, at det er en nem og sikker betaling. Vi accepterer følgende betalingskort: VISA, Mastercard og American Express eller du kan vælge at betale med en bankoverførsel. Vi har indgået en aftale med QucikPay og danske Clearhaus, som sørger for, at alle dine betalingsoplysninger bliver krypteret og beskyttet. Uanset hvilken af de tre betalingsløsninger du vælger, så er alt, hvad du skal gøre at indtaste dine oplysninger efter, at du har trykket videre fra kassen.

Vi trækker først beløbet fra din bankkonto efter, at vi har afsendt din vare. Det vil snart være muligt at anvende Swipp til betaling.

Vi accepterer  VISA, Mastercard, American Express og bankoverførsel