Download Windows 10 Gratis (Selv om tilbuddet er slut)

2016-08-05

Har du brugt de sidste ugers tid på at nyde din ferie sydpå og glemt at opdatere computeren til det nye Windows 10?

Så har vi løsningen til dig! Demovare har fundet et smart trick, så du stadig kan downloade og opdatere din computer til Windows 10, helt gratis. Udover at det er helt gratis, så er det også fuldstændig lovligt. Så du kan være helt rolig og opdatere uden fare for virus eller problemer. Du skal dog nok ikke vente for længe med at gøre brug af dette trick, da det ikke vides hvor længe det er muligt.

Download Windows 10 gratis

Sådan gør du:
 1. Sørg for at din computer har Windows 7 eller Windows 8.1 (Har du Windows 8, skal først opdatere til Windows 8.1)
 2. ANBEFALES, men ikke et krav: Tag en backup af alle dine filer, så du ikke mister dem hvis noget skulle gå galt.
 3. Følg dette Link
 4. Tryk på Upgrade Now og download Windows 10.
Download Windows 10 Gratis
 1. Kør Windows 10 Update Tool og følg instruktionerne på skærmen
 1. Windows 10 Update Tool vil downloade den nyeste version af Windows 10 og efterfølgende opdatere din computer til Windows 10. Inkluderet i opdateringen kommer også opdateringen til Windows 10, kaldet ”Windows 10 Anniversary Update”.
Download Windows 10 Gratis

Derfor er det stadig gratis at opdatere

Windows 10 Update Tool er lavet til personer der bruger assisterende værktøjer til deres Windows og ikke egnet til normale Windows brugere, dog tjekker Windows 10 Update Tool ikke computeren for assisterende værktøjer på computeren og derfor kan du stadig gøre brug af dette værktøj. En Talsmand fra Microsoft har udtalt sig til Journalist fra hjemmesiden ZDNET:
”Som tidligere nævnt, så har vi forlænget det muligheden for at opgradere gratis til Windows 10 for vores kunder som bruger assisterende værktøjer. Mange af vores indbyggede assisterende værktøjer er blevet forbedret og disse forbedringer vil være tilgængelige i ’Windows 10 Anniversary Update”. Ønsker man flere informationer kan man læse ’Microsoft Accessiblity Blog’. Vi har ikke begrænset opgraderingen til specifikke assisterende værktøjer, så længe du har assisterende værktøjer, så kan du benytte dig at denne mulighed. Når dette er sagt, så er dette ikke ment som en bagdør eller et workaround for personer, der ikke bruger assisterende værktøjer og/eller missede deadline for den oprindelige mulighed for at opgradere til Windows 10.” (RED.) Kilde

Er du allerede træt af Windows 10?

Har du opdateret til Windows 10 og er du blevet træt af det? Så kan du inden for 30 dage efter opdateringen, downgrade til dit gamle styresystem. Sådan gør du
 1. Fra startmenuen tryk på indstillinger
 2. Fra indstillinger vælger du Opdatering og sikkerhed
 3. Under Opdatering og sikkerhed tryk på Genoprettelse Og under Back to Windows X (Hvor X er den Windows version tidligere) og trykke på Get Started
 4. Vælg en grund til at du vil downgrade og tryk på Næste. Efter en advarsel og en godkendelse, vil downgraden gå i gang.
 5. Det kan ske, at du er nødt til at installere nogle programmer.
Grunden til at det er muligt at downgrade er fordi at Windows gemmer din gamle version af Windows, alle dine filer og dine programmer i en mappe kaldet Windows.old. Har man enten valgt at downgrade tilbage til sit gamle styresystem eller valgt at blive ved Windows 10, så ville det være god idé at fjerne de gamle Windows filer i gennem diskoprydning.

Skrevet af
Daniel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kommentar til dette indlæg

frederik
Skrev følgende

vf